Kuka? Mitä? Miksi?

Hello you lovely people out there! 🙂

Tästä se lähtee, meitsin oma blogi! Ihanaa jos tulet tekemään tätä matkaa mun kanssa. Olen 36 vuoden ikään ehtinyt espoolaistunut mies, jolle on aina ollut tärkeä liikunta, hyvinvointi ja kaikki siihen liittyvä. Paino on sahannut vuosien varrella eestaas, motivaatio on ollut hukassa, sitten se on löytynyt ja sitten se on taas hukkunut. Lajeja on tullut ja mennyt, mutta yksi on pysynyt rinnalla kaikki nämä vuodet: kuntosali.

Ajattelin jakaa minun kokemuksia ja näkemyksiä (ehkä uskomuksiakin) täällä ja olisi kiva jos teillä olisi jakaa teidän omia juttuja kommenttikentässä. En väitä olevani siis liikuntanero, superfit tai ammattilainen millään mittarilla, mutta oman kehoni olen oppinut jo aika hyvin tuntemaan. Olen ehkä löytänyt VIHDOIN oikean tavan treenata ja syödä ja mikä parasta, olen oppinut ehkä viimein olemaan stressaamatta asioista. Kaikki ei aina mene kuin Strömsössä. Pullaa voi eksyä suuhun eikä siihen kaadu mikään dieetti- saati sitten maailma.

Mun tavoite on selkeä: tulla parempaan kuntoon kuin koskaan, syödä paremmin ja ennenkaikkea VOIDA paremmin. Tästä se siis lähtee, stay tuned! 🙂

Ja nyt ennen kaikkea: nautitaan nyt tästä keskikesän juhlasta, vaikka sitten villasukat jalassa 😉

 

puss och kram,

Juha.

2 vastausta artikkeliin ”Kuka? Mitä? Miksi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *